• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Pinterest Clean
נושאים בבלוג
Please reload

מאמרים מומלצים
Please reload

כופתאות אורז (כופתא ברנג'- אוכל פרסי)

March 13, 2014

באדיבות המטפלת : חדוה בוימן

 

מתאים לגיל חצי ומעלה 

חומרים לכופתאות:

1/4 בשר הודו / חזה עוף עם 1/4 קילו בשר בקר

כוס שמיר קצוץ

כוס פטרוזיליה קצוץ

חצי כוס כוסברה קצוצה (למי שלא אוהב הרבה ירק אפשר פחות)

שני בצלים גדולים קצוצים בפומפיה דקה

3/4 כוס אורז

כפית כורכום

כפית כמון

מלח, פלפל לפי הטעם 

 

חומרים למרק:

גזר , תפו"א או ירקות נוספים לפי הטעם

אבקת מרק עוף

כורכום, כמון

מלח

 

אופן הכנה:

לערבב את כל חומרי הכופתאות יחד. להזליף כמה טיפות מים מעל ולהניח בצד לחצי שעה. 

לבשל מרק עם חומרי המרק + 8 כוסות מים לפחות. 

להכין כופתאות בגודל כדור פינג פונג מהתערובת וכשהמרק רותח להכניס את הכופתאות פנימה.

לבשל 30-40 דקות עד שרואים את האורז יחד עם הבשר עולה למעלה. 

 

ושיהיה בתאבון

Please reload

בניית אתרים: מאדורי פרם